T: +386 1 437 98 00


Kamnoseštvo VM Kunovar d.o.o.

V kamnoseštvu VM KUNOVAR, kamnoseški izdelki d.o.o., vam poleg izdelave in obnove nagrobnikov ponujamo tudi vse vrste izdelkov iz naravnega kamna za opremo interierjev in eksterierjev.
V našem salonu vam je na ogled več kot 200 vzorcev naravnega kamna, ki ga uvažamo iz vseh koncev sveta. Skozi desetletja svojega delovanja smo prišli do izkušenj, tako pri ročni, kot tudi  tehnološko najzahtevneši obdelavi kamna, s katerimi vam lahko svetujemo in pomagamo pri vaši odločitvi o najboljši izbiri primernega kamna za željen izdelek
 

  KAMEN ZA INTERIER IN EKSTERIER
Za opremo vašega notranjega ali zunanjega bivalnega prostora vam nudimo police, stopnice, talne in stenske obloge, kuhinjske in kopalniške pulte, šanke, obloge kaminov, masivna korita in tuš kadi, okenske in vratne okvirje, letne kuhinje, stebre...
Oglejte si več >>


  NAGROBNIKI, NAGROBNA OPREMA, NAPISI
Po našem predlogu ali vašem načrtu, skici ali idejni zasnovi vam izdelamo ali obnovimo nagrobnik poljubne oblike, velikosti in vrste domačega ali tujega kamna. Na novem ali obstoječem nagrobniku lahko izdelamo vse vrste napisov in motivov v poljubni obliki. Za vaš nagrobni spomenik nudimo tudi vse vrste nagrobnih dodatkov.
Oglejte si več >>


  TEHNIČNI KAMEN - SILESTONE
Med tehničnimo kamni ponujamo SILESTONE, ki je vodilna in najširše priznana znamka kvarčnih delovnih površin. Silestone je v osnovi kremen, ki deloma vsebuje tudi druge anorganske materiale. Kvarčne površine Silestone so edine, ki že vsebujejo protibakterijsko zaščito.
Oglejte si več >>
 
 UGODNA PONUDBA
Oglejte si ponudbo nagrobnikov iz zaloge, ki jih ponujamo po ugodnih cenah.
Oglejte si več >>

 POSEBNO UGODNA PONUDBA
Oglejte si ponudbo nagrobnikov iz zaloge, ki jih ponujamo po izredno ugodnih cenah.
Oglejte si več >>


Želite dodatne informacije?

Smo na naših straneh izpustili kakšno informacijo, ki vas še posebej zanima? Nam želite posredovati povpraševanje? Želimo si vaših vprašanj in komentarjev. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali odgovore in pojasnila.

Stopite v stik z nami >>© 2013 VM Kunovar, kamnoseški izdelki d.o.o. |


 KONTAKTNI PODATKI

VM Kunovar,
kamnoseški izdelki d.o.o.
 
Na Žalah 3, 1000 Ljubljana
1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 1 437 98 00
F: +386 1 437 98 05
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Zemljevid